toevouwer Winschoten header

Toevouwer Winschoten

Wilt u uw bakkerij in Winschoten of omstreken uitbreiden met een toevouwer? Of heeft uw oude toevouwer het begeven en bent u op zoek naar een nieuwe? Of wilt u deze juist laten repareren of reviseren? In alle gevallen bent u welkom bij Bakkerij Service Hagel. Wij zorgen ervoor dat u aan het werkt kunt met de beste toevouwer voor uw bakkerij!

De perfecte toevouwer

Elke bakkerij werkt op een unieke manier en u wilt natuurlijk een toevouwer die aansluit op uw unieke manier van werken. Daarom vindt u in ons assortiment toevouwers in allerlei verschillende soorten, maten en uitvoeringen en van de meest gerenommeerde merken. Uiteraard kunnen wij u heel goed adviseren over de mogelijkheden voor uw bakkerij.

Een goedkope gereviseerde machine

Het aanschaffen van een nieuwe toevouwer kan duur uitpakken. Gelukkig kunt u ook bij ons terecht voor gereviseerde machines, die een stuk goedkoper zijn! Dit zijn oudere machines die wij volledig nakijken, schoonmaken en weer als nieuw laten werken. Zo heeft u de beste kwaliteit voor de meest voordelige prijs!

Van deegbol tot brooddeeg

Met een toevouwer maakt u van uw deegbollen de beste brooddegen. De toevouwer wast de deegbollen namelijk in meerdere richtingen uit, waardoor het deeg meer stand en zo een betere kwaliteit krijgt. Vervolgens komt de deegbol uit de machine als een perfect brooddeeg dat kan gaan rijzen en gebakken kan worden.

broodbolletjes

Ook voor al uw onderdelen

Bent u al voorzien van een toevouwer en heeft u alleen een nieuw onderdeel voor deze machine nodig? Of heeft u misschien een ander onderdeel nodig, zoals een set broodsnijmessen? Neem dan ook eens een kijkje in ons onderdelenassortiment en laat het ons gerust weten als u hier iets niet in kunt vinden!

Contact

Heeft u vragen over onze toevouwers, onze onderdelen of onze service? Of heeft u advies nodig? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op via de onderstaande knop. Wij helpen u met alle plezier verder.

Bakkerij Service Hagel – Toevouwer Winschoten – Gereviseerde machines – Onderdelen