spiraalkneders Breda

Spiraalkneders Breda

Bent u op zoek naar een nieuwe spiraalkneder voor uw bakkerij in Breda of omstreken? Bakkerij Service Hagel levert nieuwe, gebruikte en gereviseerde spiraalkneders van alle bekende merken. Wat de behoeften van uw bakkerij ook zijn: wij hebben het geschikte type in ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek type en kunt u deze online niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Alle bekende merken

In ons assortiment vindt u spiraalkneders van alle bekende merken, zoals Haton, Sinmag Kemper en Baku. Van al deze (en andere) merken hebben we verschillende types spiraalkneders met verschillende capaciteiten, waardoor er altijd eentje is die aansluit op uw bakkerij in Breda of omstreken.

spiraalkneder divider
deegbollen

Compleet geleverd

Een spiraalkneder van Bakkerij Service Hagel is klaar voor gebruik. Ze worden namelijk compleet geleverd, inclusief RVS bekken, een RVS spiraal en beveiligingsrekken. U kunt dus direct aan de slag met het kneden van uw perfecte degen! Heeft u advies nodig over welke spiraalkneder het beste aansluit op uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Alleen een los onderdeel nodig?

Heeft u alleen maar een los onderdeel nodig? Een deeghaak voor uw spiraalkneder, bijvoorbeeld? Ook dan kunt u bij ons terecht. Naast complete machines verkopen we namelijk ook alle losse onderdelen en overige benodigdheden. Staat het onderdeel dat u zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan zullen we kijken of wij het kunnen vinden.

BSH onderdelen
Logo BSH

Voordeel met revisie

Bij Bakkerij Service Hagel hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het reviseren van bakkerijmachines. Daarom kunnen wij elke machine weer als nieuw laten draaien, om hier vervolgens een prijs voor te vragen die vele malen lager ligt dan de nieuwprijs. Zo heeft u een perfect werkende machine voor een enorm voordelige prijs!

Contact

Heeft u vragen of interesse? Of heeft u misschien wat advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder, zodat u van uw bakkerij in Breda of omstreken een effectieve en efficiënte werkplaats kunt maken!

Spiraalkneders Breda – Bakkerij Service Hagel – Gereviseerde bakkerijmachines – Onderdelen