spiraalkneder

Alleen de allerbeste degen met de spiraalkneders van BSH

Ze zijn onmisbaar in elke bakkerij: spiraalkneders. Of u nu een kleine, ambachtelijke bakkerij heeft, of een grotere bakkerij runt: een spiraalkneder zorgt ervoor dat u efficiënter en effectiever kunt werken. Met een spiraalkneder, ook wel deegkneder of kneedmachine genoemd, kunt u namelijk de perfecte degen kneden. En met deze degen kunt u de allerbeste broden en koeken bakken! De machine neemt u daarnaast veel zwaar werk uit handen, zodat u intussen uw aandacht ergens anders op kunt richten.

Direct aan de slag

Met een spiraalkneder van Bakkerij Service Hagel kunt u direct aan de slag. Ze worden namelijk compleet geleverd, inclusief RVS kuipen, beveiligingsrekken en een RVS spiraal. Zo kunt u er direct gebruik van maken. In ons assortiment vindt u zowel nieuwe als gebruikte en gereviseerde spiraalkneders van gerenommeerde merken als Haton, Sinmag, Kemper en Baku.

brood spiraalkneder
messen en onderdelen

Alleen een deeghaak nodig?

Heeft u alleen maar een deeghaak nodig? Of alleen maar nieuwe messen voor uw snijmachine? Of een ander onderdeel? Ook dan bent u bij Bakkerij Service Hagel aan het juiste adres. Naast complete machines vindt u in ons assortiment namelijk ook allerlei losse onderdelen. Staat het onderdeel dat u zoekt er niet tussen? Neem dan even contact op, dan zullen we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Veel voordeliger

Met meer dan 40 jaar ervaring in de bakkerijtechniek en meer dan 20 jaar ervaring in de revisie van bakkerijmachines kennen we bij Bakkerij Service Hagel zowel het vak als de verschillende machines van binnen en van buiten. Daarom kunnen we oude machines weer als nieuw laten draaien, zonder hier een nieuwprijs voor te vragen. Onze gereviseerde machines zijn namelijk veel voordeliger, zodat u bij ons veel goedkoper uit bent.

logo

Interesse?

Heeft u interesse in een spiraalkneder? Heeft u vragen over de revisie van of ons assortiment aan bakkerijmachines? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om u verder te helpen.