puntmachine Hoogeveen header

Puntmachine Hoogeveen

Bent u op zoek naar een puntmachine voor uw bakkerij in Hoogeveen of omstreken? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Bakkerij Service Hagel! Hier vindt u puntmachines in allerlei soorten, maten en uitvoeringen, waardoor er altijd eentje bij zit die perfect aansluit op uw wensen en werkzaamheden!

Perfecte puntjes

Met een puntmachine bakt u de perfecte puntjes. En het enige dat u hoeft te doen is uw deegbollen in de machine plaatsen. De puntmachine draait en walst de bollen vervolgens namelijk, waardoor er aan de andere kant van de machines perfecte, gelijkmatige puntjes uitkomen die u alleen nog maar hoeft te bakken!

Revisie – veel voordeliger!

Het aanschaffen van nieuwe bakkerijmachines kan duur uitvallen. Maar dat hoeft niet! U kunt namelijk ook gaan voor een gereviseerde machine. Dit zijn gebruikte machines die wij volledig nakijken, schoonmaken en weer als nieuw laten draaien. En deze machines zijn uiteraard veel voordeliger dan een nieuwe machine.

De plaatsing van onze machines kunnen we vaak binnen één dag afwerken, waardoor u ’s avonds al weer kunt produceren! In het geval dat het toch niet lukt om de machine binnen één dag te plaatsen kunnen we in de meeste gevallen een leenmachine aanbieden, zodat ook dan de productie niet stil hoeft te liggen.

logo bakkerijservice

Bakkerij Service Hagel

Al meer dan 40 jaar werkt Bakkerij Service Hagel in de bakkerijtechniek. Daarom kennen wij alle machines van binnen en van buiten en kunnen wij elke machine weer als nieuw laten draaien. Wat voor machine of onderdeel u ook nodig heeft: u vindt het bij Bakkerij Service Hagel!

Contact

Heeft u vragen over onze puntmachines? Of kunt u wel wat advies gebruiken aangaande de mogelijkheden voor uw situatie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen uw bakkerij in Hoogeveen of omstreken graag verder bij het bakken van de perfecte puntbroodjes!

Bakkerij Service Hagel – Puntmachine Hoogeveen – Revisie – Bakkerijtechniek