planeetmengers Harderwijk header

Planeetmengers Harderwijk

Bent u op zoek naar planeetmengers voor uw bakkerij in Harderwijk of omstreken? Dan bent u bij Bakkerij Service Hagel aan het juiste adres! Wij leveren namelijk planeetmengers in allerlei soorten en maten, en van de meest gerenommeerde merken. Maak van uw bakkerij, klein of groot, een efficiënte werkplaats en kies voor een planeetmenger van BSH!

Perfecte degen en beslagen

Laat een planeetmenger al het meng- en klopwerk uitvoeren, zodat u ten eerste uw handen vrij heeft voor andere werkzaamheden, en ten tweede altijd verzekerd bent van perfecte degen en beslagen. Zo maakt u van uw bakkerij een efficiënte en effectieve werkplaats en zorgt u er ook nog voor dat u altijd dezelfde kwaliteit in uw producten behaalt.

Complete machines

Bakkerij Service Hagel levert complete machines, zodat u direct aan de slag kunt. Zo leveren we onze planeetmengers inclusief een RVS bekken, deeghaken, vlinders, gardes en een beveiligingsrek. De planeetmengers zijn verkrijgbaar met capaciteiten van 10 tot 60 liter, waardoor er altijd een bij zit die aansluit op de behoeften van uw bakkerij.

logo bakkerijservice

Alle merken

In ons assortiment vindt u bakkerijmachines van de meest gerenommeerde merken, zoals Sinmag, Bear, Hobart en Imperator. Kijk gerust eens rond op de website om te zien welke machines we van dit merk hebben. Bent u op zoek naar een specifiek type en ziet u deze niet op de website staan? Neem dan gerust contact met ons op. Dan zullen we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Voordeel door revisie

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij elke machine compleet reviseren en deze weer als nieuw laten werken. Voor deze gereviseerde bakkerijmachines vragen we geen nieuwprijs, maar een prijs die tot wel 80% lager ligt. Kijk snel in ons assortiment en zie hoeveel u kunt besparen op een planeetmenger!

revisie menger
planeetmengers divider

Contact

Heeft u vragen over ons assortiment? Bent u op zoek naar iets specifieks en kunt u het niet op de website vinden? Of kunt u misschien wel wat advies gebruiken aangaande de mogelijkheden voor uw bakkerij in Harderwijk of omstreken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen u dan met alle plezier verder.

Planeetmengers Harderwijk – Bakkerij Service Hagel – Gereviseerde bakkerijmachines – Onderdelen