header opmakers

Opmakers Winschoten

Bent u op zoek naar opmakers van kwaliteit voor uw bakkerij in Winschoten of omstreken? Kijk dan eens in het assortiment van Bakkerij Service Hagel. Wij zijn dé leverancier van opmakers in uw omgeving! Met onze bakkerijmachines behaalt u kwaliteit en consistentie, zodat u altijd de lekkerste broden kunt bakken. Alleen een onderdeel nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het bewerken van deeg

Voordat al uw ingrediënten een deegbol en uiteindelijk een brood worden, moet er wel van alles aan de vorm gebeuren. Het deeg moet in de juiste vorm gekneed worden en goed en gelijkmatig opgerold worden. Als u dit bij al uw broden met de hand zou doen, zou u hier veel teveel tijd aan kwijt zijn. Met een opmaker gaat dit echter supersnel en ook nog altijd goed ook.

deegbollen op maat
opmaker divider

Perfecte brooddegen

Dit is namelijk precies waar opmakers voor bedoeld zijn. Zij walsen uw deegbollen in meerdere richtingen uit, waardoor het deeg meer stand krijgt en u uiteindelijk een hogere broodkwaliteit kunt behalen. Na slechts een paar seconden komt de deegrol er aan de andere kant van de opmaker uit als een perfect brooddeeg!

Veel voordeel met revisie

Bij Bakkerij Service Hagel kennen we alle bakkerijmachines van binnen en van buiten. Daarom kunnen wij elke machine die we binnenkrijgen ook helemaal reviseren, zodat ze weer als nieuw werken. Maar we vragen hier natuurlijk geen nieuwprijs voor, maar een prijs die tot wel 60% tot 80% van de nieuwprijs kan schelen! Kijk snel in ons aanbod.

logo bakkerijservice
vlinder onderdeel

Onderdelen nodig?

Heeft u geen volledige machine, maar slechts één of een paar onderdelen nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo vindt u in ons ruime assortiment bijvoorbeeld ook onderdelen voor opmakers. Zit het onderdeel dat u zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Vragen?

Heeft u vragen over onze opmakers? Of over het revisieproces? Kunt u wel wat advies gebruiken over de mogelijkheden voor uw bakkerij in Winschoten of omstreken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met professioneel en bedrijfsgericht advies.

Bakkerij Service Hagel – Opmakers Winschoten – Gereviseerde machines – Onderdelen