Opboller header

Opbollers Amsterdam

Wilt u nóg efficiënter aan het werk in uw bakkerij in Amsterdam of omstreken? Met de opbollers van Bakkerij Service Hagel is het mogelijk! Hiermee kunt u uw werk veel sneller uitvoeren en nog meer klanten bedienen. Kijk snel in ons assortiment en zie welke opboller het beste op uw wensen aansluit.

De perfecte deegbollen

Met onze opbollers maakt u de perfecte deegbollen. Het enige dat u hoeft te doen is uw deeg uitrollen in een goede plak, welke u vervolgens in een van onze opbollers legt. Door de bewegingen en het raster van de machine wordt de deegplak verdeeld in gelijke stukken en direct gevormd tot meerdere perfecte deegbollen.

perfecte bollen maken

Consistentie en kwaliteit

Zo behaalt u met onze opbollers dus twee elementen die belangrijk zijn voor elke bakker: consistentie en kwaliteit. Elke deegbol wordt namelijk gelijkmatig gevormd en bewogen. Zo bent u er zeker van dat u uw klanten elke dag dezelfde kwaliteit kunt bieden!

logo bakkerijservice

60% tot 80% voordeel!

Met meer dan 40 jaar ervaring in de bakkerijtechniek kennen we elke machine van buiten én van binnen! Daarom kunnen wij alle machines ook reviseren en daarmee weer als nieuw laten draaien. Voor gereviseerde machines vragen we uiteraard geen nieuwprijs, maar een prijs die tot wel 60% tot 80% voordeel biedt!

Alleen een onderdeel nodig?

Heeft u geen nieuwe of gereviseerde opboller nodig en bent u slechts op zoek naar een onderdeel? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons ruime assortiment aan onderdelen vindt u alles wat u nodig hebt om van uw bakkerij een goed-geoliede machine te maken.

onderdelen kopen
opbollers divider

Vragen?

Heeft u vragen over onze opbollers? Of misschien over het revisieproces? Bent u op zoek naar een specifieke machine of naar een specifiek onderdeel en kunt u het in de webshop niet vinden? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder, zodat ook uw bakkerij in Amsterdam de beste broden kan bakken!

Bakkerij Service Hagel – Opbollers Amsterdam – Bakkerijmachines – Revisie – Reparatie