Messen – Bakkerij Service Hagel

Wij hebben altijd een afwisselend assortiment aan hoogwaardige kwaliteit messen van RSE Blades. Zo bestaat ons assortiment uit allerlei soorten winkel broodsnijmessen en industriële broodsnijmessen van onder andere, VLB, Maho, Kalmeijer, Jac, Heristal en Daub. De RSE Blades voldoen aan alle Europese voedselveiligheidsnormen doordat deze zijn voorzien van een MLK coating. De RSE Blades zijn vervaardigd en geproduceerd van koolstofstaal, wat op zichzelf weer bekleed is met de verduurzaamde legering (MLK coating). Doordat deze coating overduidelijk beneden de gestelde waarden blijft voor lood en cadmium, voldoen de RSE Blades aan alle voorschriften en hoeft u zich geen zorgen te maken of u wel of niet de juiste messen gebruikt in uw productie.

Staan de messen die u zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het complete assortiment!

Bakkerij Service Hagel – Meer dan 40 jaar ervaring in bakkerijmachines en deegverwerking

Niet gevonden wat u zocht of advies nodig? Neem contact op!

Zocht u naar een soort mes maar heeft u deze niet gevonden in ons online assortiment of heeft u wellicht advies nodig of zit u met een vraag? Neem dan in alle gevallen gerust contact met ons op. Wellicht kunnen wij het gewenste mes voor u bestellen zodat wij u die alsnog kunnen leveren. In alle andere gevallen zullen wij u zo goed mogelijk helpen met uw vragen en geven wij u zo goed en gericht mogelijk advies.

Assortiment

Bakkerij Service Hagel verkoopt hoogwaardige kwaliteit RSE Blades. Zo vindt u bij ons winkel broodsnijmessen en industriële broodsnijmessen van onder andere VLB, Maho, Kalmeijer, Jac, Heristal en Daub, die geschikt zijn voor een grote diversiteit aan broodsnijmachines. Deze messen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in de typen met een fijne kartel en een grove kartel. Zo kunt u bij Bakkerij Service Hagel terecht voor de juiste messen bij elke broodsnijmachine.

RSE Blades

RSE Blades B.V. uit Dongen heeft in januari 2016 een nieuwe generatie broodsnijmessen op de markt gebracht, die nu bekend staan als RSE Blades. Deze messen zijn vervaardigd en geproduceerd van koolstofstaal. Het koolstofstaal is op zichzelf weer bekleed met een verduurzaamde legering (MLK coating), die overduidelijk voldoen aan de gestelde waarden voor lood en cadmium. Doordat de RSE Blades beneden deze gestelde waarden blijven voldoet RSE Blades B.V. aan alle huidige voorschriften die omschreven staan in de Europese richtlijnen.

Advies

Kunt u wel wat advies gebruiken aangaande welke broodsnijmessen u het beste kunt gebruiken in uw bakkerij? Of heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren deskundigen staan voor u klaar met bedrijfsgericht en persoonlijk advies!

Revisie Haton Combi 3

Bekijk hieronder de revisie van een Haton Combi 3 Opmaker.