Messen – Bakkerij Service Hagel

Wij hebben altijd een afwisselend assortiment aan hoogwaardige kwaliteit messen van Bakery Blades. Zo bestaat ons assortiment uit allerlei soorten winkel broodsnijmessen en industriële broodsnijmessen van onder andere, VLB, Maho, Kalmeijer, Jac, Heristal en Daub.

Staan de messen die u zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het complete assortiment!

Bakkerij Service Hagel – Meer dan 40 jaar ervaring in bakkerijmachines en deegverwerking

Niet gevonden wat u zocht of advies nodig? Neem contact op!

Zocht u naar een soort mes maar heeft u deze niet gevonden in ons online assortiment of heeft u wellicht advies nodig of zit u met een vraag? Neem dan in alle gevallen gerust contact met ons op. Wellicht kunnen wij het gewenste mes voor u bestellen zodat wij u die alsnog kunnen leveren. In alle andere gevallen zullen wij u zo goed mogelijk helpen met uw vragen en geven wij u zo goed en gericht mogelijk advies.

Assortiment

Bakkerij Service Hagel verkoopt hoogwaardige kwaliteit broodsnijmessen en industriële broodsnijmessen van onder andere VLB, Maho, Kalmeijer, Jac, Heristal en Daub, die geschikt zijn voor een grote diversiteit aan broodsnijmachines. Deze messen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in de typen met een fijne kartel en een grove kartel. Zo kunt u bij Bakkerij Service Hagel terecht voor de juiste messen bij elke broodsnijmachine.

Advies

Kunt u wel wat advies gebruiken aangaande welke broodsnijmessen u het beste kunt gebruiken in uw bakkerij? Of heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren deskundigen staan voor u klaar met bedrijfsgericht en persoonlijk advies!

Revisie Haton Combi 3

Bekijk hieronder de revisie van een Haton Combi 3 Opmaker.