mengmachine Twente

Mengmachine Twente

Bakkerij Service Hagel is dé leverancier van mengmachines in Twente en omstreken. In ons ruime assortiment vindt u mengmachines van verschillende merken en met verschillende afmetingen, waardoor er eigenlijk altijd wel eentje bij zit die voldoet aan uw wensen. Zit de planeetmenger die u zoekt er toch niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Compleet geleverd

Ons assortiment aan mengmachines bestaat uit nieuwe, gebruikte en volledig gereviseerde machines van verschillende gerenommeerde merken zoals Sinmag, Bear, Hobart en Imperator. De mengmachines worden compleet geleverd, dus inclusief RVS bekken, deeghaken, vlinders, gardes en een beveiligingsrek voor uw veiligheid. Wij hebben machines voor zowel de kleinere, ambachtelijke bakkerijen als de grotere bakkerijen. Met capaciteiten van 10 liter tot 60 liter zit er namelijk altijd wel eentje tussen die u in uw bakkerij kunt gebruiken.

mengmachine

Ruim onderdelenassortiment

Heeft u al een planeetmenger, maar bent u op zoek naar losse onderdelen hiervoor? Of naar onderdelen voor uw overige bakkerijmachines? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment aan onderdelen. Vindt u het onderdeel dat u zoekt hier niet tussen? Neem dan contact op, dan zullen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

BSH

Bij Bakkerij Service Hagel hebben we al meer dan 40 jaar ervaring in de bakkerijtechniek. Daarom kennen wij het vak en alle machines inmiddels van binnen en van buiten. Daarnaast hebben we ook nog 20 jaar ervaring in het reviseren van alle machines. Deze kennis gebruiken wij om oude, gebruikte machines volledig te reviseren en weer als nieuw te laten draaien. En voor deze gereviseerde machines betaalt u natuurlijk geen nieuwprijs, maar een prijs die veel voordeliger is! Neem snel een kijkje in ons assortiment voor meer informatie.

Vragen?

Heeft u vragen over onze mengmachines? Of over het revisieproces? Of zoekt u een specifieke machine of een bepaald onderdeel en kunt u het niet in onze webshop vinden? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder.

BSH Logo

Bakkerij Service Hagel – Mengmachine Twente – BSH Dalen – Bakkerijmachines – Onderdelen