Spiraalkneders – Bakkerij Service Hagel

Ons aanbod aan spiraalkneders bestaat uit nieuwe, gereviseerde en gebruikte machines van de meest gerenommeerde merken zoals Kemper, Haton, Sinmag, Diosna, GB, Domino en Boku. Met capaciteiten van enkele kilo’s tot honderden kilo’s deeg zijn ze geschikt voor alle bakkerijen. De spiraalkneders hebben RVS kuipen en beveiligingsrekken en worden compleet met RVS spiraal geleverd.

Staat de spiraalkneder die u zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het complete assortiment!

Bakkerij Service Hagel – Meer dan 40 jaar ervaring in bakkerijmachines en deegverwerking

Niet gevonden? Neem contact op!

Heeft u de spiraalkneder die u zoekt niet in ons online assortiment kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Het is namelijk goed mogelijk dat we de spiraalkneder wel in ons magazijn hebben staan, of dat we er alsnog aan kunnen komen en deze aan u kunnen leveren. Mocht uw spiraalkneder niet meer leverbaar zijn, dan kunnen we u uiteraard ook advies geven aangaande een passend alternatief.

De beste kwaliteit

Bij Bakkerij Service Hagel bent u verzekerd van de beste kwaliteit; en dat geldt natuurlijk ook voor onze professionele spiraalkneders. De spiraalkneders, ook wel deegmengers, deegkneders of spiraalmixers genoemd, hebben allemaal een sterke motor en zijn eenvoudig te reinigen. Ze zijn geschikt voor allerlei soorten deeg.

Direct aan de slag

Als u een spiraalkneder bij Bakkerij Service Hagel aanschaft, kunt u haast direct aan de slag! Onze goedkope spiraalkneders worden namelijk compleet geleverd, inclusief kuipen, beveiligingsrekken en spiralen/deeghaken. U hoeft alleen maar de goede ingrediënten toe te voegen! Op zoek naar losse deeghaken? Kijk dan ook eens bij onze onderdelen.

Advies nodig?

Wilt u weten welke spiraalkneder u het beste kunt kopen? Heeft u nog geen beslissing kunnen maken over de gewenste capaciteit? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar met deskundig en bedrijfsgericht advies.

Revisie Kemper SP 75 L

Bekijk hieronder de revisie van een Kemper SP 75 L Spiraalkneder.