Punt- en kleinbroodmachines – Bakkerij Service Hagel

Ons aanbod aan punt- en kleinbroodmachines bestaat onder andere uit puntbroodmachines, puntjesmachines en oppunters van de meest gerenommeerde merken, zoals Daub, Brinkman, Sinmag, König, Haton en Kemper. De machines zijn leverbaar met of zonder verrijdbare onderstellen en er zijn verschillende mogelijkheden qua soorten drukrollen en walsen.

Staat de punt- en/of kleinbroodmachine die u zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het complete assortiment.

Bakkerij Service Hagel – Meer dan 40 jaar ervaring in bakkerijmachines en deegverwerking

Niet gevonden? Neem contact op!

Heeft u niet de punt- en/of kleinbroodmachine gevonden die u zocht? Of bent u benieuwd naar ons overige assortiment aan punt- en kleinbroodmachines? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor het complete assortiment. Het is namelijk heel goed mogelijk dat de puntbroodmachine die u zoekt in ons magazijn staat, of dat we hier alsnog aan kunnen komen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor advies aangaande een passend alternatief.

Alleen de beste merken

In ons assortiment aan punt- en kleinbroodmachines voeren we alleen de beste merken bakkerijmachines. Zo vindt u in ons aanbod machines van merken zoals Daub, Brinkman, Sinmag, König, Haton en Kemper. De machines zijn leverbaar met of zonder verrijdbare onderstellen en met verschillende soorten drukrollen en walsen.

Direct aan de slag!

Onze punt- en kleinbroodmachines worden kant en klaar geleverd, zodat u er direct mee aan de slag kunt. Zo kunt u direct de lekkerste broodjes beginnen te bakken! De machines zijn veilig te bedienen en gemakkelijk te reinigen.

Vragen/advies?

Heeft u vragen over ons assortiment of kunt u wel wat advies gebruiken over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder, zodat u zo snel mogelijk de allerlekkerste broodjes kunt bakken.

Revisie

Door oude machines te reviseren kunnen wij deze weer als nieuw laten draaien! Bekijk hieronder hoe dit revisieproces eruit ziet.