Planeetmengers – Bakkerij Service Hagel

Ons aanbod aan planeetmengers bestaat uit nieuwe, gereviseerde en gebruikte machines van verschillende gerenommeerde merken als Sinmag, Bear, Hobart en Imperator. Met capaciteiten van 10 tot 60 liter zijn onze planeetmengers geschikt voor elke bakkerij, groot of klein. Ze worden compleet geleverd met gardes, deeghaken, vlinders en RVS bekken en beveiligingsrekken.

Staat de planeetmenger die u zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het complete assortiment!

Bakkerij Service Hagel – Meer dan 40 jaar ervaring in bakkerijmachines en deegverwerking

Niet gevonden? Neem contact op!

Heeft u niet de planeetmenger gevonden die u zocht? Of wilt u graag weten welke planeetmengers wij nog meer aanbieden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor het complete assortiment. Het is goed mogelijk dat het type planeetmengers dat u zoekt in ons magazijn staat of dat wij het type kunnen bestellen. Ook voor advies over een passend alternatief kunt u bij ons terecht, mocht de planeetmenger toch niet leverbaar zijn.

Alleen gerenommeerde merken

Ons assortiment aan planeetmengers bestaat uit machines van de meest gerenommeerde merken, zoals Sinmag, Bear, Hobart en Imperator. Zo weet u zeker dat altijd met de beste kwaliteit werkt en zo de beste degen en beslagen kunt maken. De planeetmengers zijn beschikbaar in capaciteiten van 10 tot 60 liter, zodat er altijd eentje tussen zit die in uw bakkerij past en aan uw behoeften voldoet.

Complete levering

Onze planeetmengers worden compleet geleverd, inclusief gardes, deeghaken, vlinders en RVS bekken en beveiligingsrekken. Zo kunt u direct aan de slag om al uw degen, beslagen, en luchtige beslagen (of banketbakkersroom) te maken! De machines zijn veilig te bedienen en gemakkelijk te reinigen.

Advies?

Kunt u wel wat advies gebruiken aangaande de mogelijkheden voor uw situatie? Of wilt u graag weten welke planeetmenger het beste bij uw bakkerij past en aan uw behoeften voldoet? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan voor u klaar met deskundig en bedrijfsgericht advies!

Revisie Haton Combi 3

Bekijk hieronder de revisie van een Haton Combi 3 Opmaker.