Opmakers – Bakkerij Service Hagel

Ons aanbod aan opmakers bestaat uit machines van de meest gerenommeerde merken, zoals Haton, Sinmag, Benier, en meer. In ons assortiment vindt u opmakers in verschillende uitvoeringen, waardoor er altijd een machine bij zit die aan uw eisen voldoet.

Staat de opmaker die u zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het complete assortiment!

Bakkerij Service Hagel – Meer dan 40 jaar ervaring in bakkerijmachines en deegverwerking

Niet gevonden? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een specifieke opmaker en kunt u deze niet vinden in ons online aanbod? Of heeft u speciale eisen waaraan niet voldaan wordt door de machines die u op deze pagina ziet? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn. Wellicht hebben wij opmaker die u zoekt nog in ons magazijn staan of kunnen we deze nog bemachtigen. Als het ons niet lukt, kunnen we u uiteraard altijd adviseren over een passend alternatief.

Een opmaker van kwaliteit

U wilt natuurlijk een opmaker die perfect functioneert en jarenlang mee kan gaan. Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want dat zijn precies de redenen dat wij alleen machines van gerenommeerde merken, zoals Sinmag – Haton en Benier, in ons assortiment hebben opgenomen. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt en de beste broden kunt bakken.

De beste broden

De beste broden bakt u met een opmaker van Bakkerij Service Hagel. Onze opmakers functioneren namelijk perfect en walsen uw deegbollen met meerdere walsparen uit (voor meer stand en hogere kwaliteit), om ze vervolgens te rollen tot een perfect brood met een goede structuur.

Vragen/advies?

Heeft u vragen over ons assortiment aan opmakers? Of kunt u wel wat advies gebruiken aangaande de mogelijkheden voor uw situatie? Of u nu een kleine ambachtelijke of een grote bakkerij hebt, wij kunnen u helpen! Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op.

Reviseren

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij elke bakkerijmachine die wij tegenkomen ook reviseren. Hierdoor kunnen wij oude machines weer als nieuw laten draaien. Bekijk hieronder hoe dit revisieproces in zijn werk gaat.