Opbollers – Bakkerij Service Hagel

Ons aanbod aan opbollers bestaat uit machines van de meest gerenommeerde merken, zoals Sinmag – Haton – Benier en Holtkamp. ze zijn ideaal te plaatsen aan de in- en uitvoer van een bollenrijskast.

Staat de opboller die u zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het complete assortiment!

Bakkerij Service Hagel – Meer dan 40 jaar ervaring in bakkerijmachines en deegverwerking

Niet gevonden? Neem contact op!

Heeft u een specifieke opboller in gedachten en kunt u deze niet vinden in ons online assortiment? Of heeft u speciale eisen waaraan niet wordt voldaan door deze opbollers? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. De kans bestaat namelijk dat wij de opboller die u zoekt in ons magazijn hebben staan, of dat wij deze alsnog kunnen bemachtigen. Zo niet, dan kunnen we u uiteraard heel goed adviseren over een passend alternatief.

Machines van kwaliteit

Ons aanbod aan opbollers bestaat uit machines van kwaliteit. U bent immers op zoek naar een machine die zijn werk perfect doet en die jarenlang mee kan gaan. Daarom voeren we alleen gerenommeerde merken zoals Sinmag – Haton – Benier en Holtkamp in ons assortiment. Deze machines zijn gemakkelijk verrijdbaar.

De perfecte deegbollen

Met onze opbollers maakt u de perfecte deegbollen.

Vragen/advies?

Heeft u vragen over ons assortiment aan opbollers/deegverdelers? Of heeft u behoefte aan advies aangaande de mogelijkheden voor uw bakkerij? Neem in alle gevallen gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder!

Revisie

Wij houden ons ook bezig met het reviseren van bakkerijmachines, waardoor we oudere machines weer als nieuw kunnen laten draaien. Bekijk hieronder hoe dit revisieproces werkt.