Opbollers

Home/Machines/Opbollers

Opbollers – Bakkerij Service Hagel

Ons aanbod aan opbollers bestaat uit machines van de meest gerenommeerde merken, zoals Sinmag en Holtkamp. De opbollers zijn van roestvrij staal en kunnen gemakkelijk verreden worden. Zo zijn ze ideaal te plaatsen aan de in- en uitvoer van een bollenrijskast.

Staat de opboller die u zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het complete assortiment!

Bakkerij Service Hagel – Meer dan 40 jaar ervaring in bakkerijmachines en deegverwerking

Niet gevonden? Neem contact op!

Heeft u een specifieke opboller in gedachten en kunt u deze niet vinden in ons online assortiment? Of heeft u speciale eisen waaraan niet wordt voldaan door deze opbollers? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. De kans bestaat namelijk dat wij de opboller die u zoekt in ons magazijn hebben staan, of dat wij deze alsnog kunnen bemachtigen. Zo niet, dan kunnen we u uiteraard heel goed adviseren over een passend alternatief.

Niet gevonden? Neem direct contact op!

Machines van kwaliteit

Ons aanbod aan opbollers bestaat uit machines van kwaliteit. U bent immers op zoek naar een machine die zijn werk perfect doet en die jarenlang mee kan gaan. Daarom voeren we alleen gerenommeerde merken zoals Sinmag en Holtkamp in ons assortiment. Deze machines zijn vervaardigd uit roestvrij staal en zijn gemakkelijk verrijdbaar.

De perfecte deegbollen

Met onze opbollers maakt u de perfecte deegbollen. Deze deegverdelers zorgen er, zoals de naam al doet vermoeden, namelijk voor dat het deeg perfect verdeeld wordt! De bewegingen van en de rasters in de machines verdelen de deegplak in gelijke stukken en vormen ze direct tot perfecte deegbollen. Die kunt u vervolgens gebruiken om heerlijke producten te bakken!

Vragen/advies?

Heeft u vragen over ons assortiment aan opbollers/deegverdelers? Of heeft u behoefte aan advies aangaande de mogelijkheden voor uw bakkerij? Neem in alle gevallen gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder!

Revisie

Wij houden ons ook bezig met het reviseren van bakkerijmachines, waardoor we oudere machines weer als nieuw kunnen laten draaien. Bekijk hieronder hoe dit revisieproces werkt.

Cookies instellen

Wijzig hier uw cookie instellingen

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen