Handel en Export – Bakkerij Service Hagel

In deze categorie vindt u machines die ook geschikt zijn voor handel en export. Klik de verschillende producten aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen u er alles over vertellen! Alle prijzen van de machines voor handel en export zijn beschikbaar op aanvraag.

Staan de machines die u zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het complete assortiment!

Bakkerij Service Hagel – Meer dan 40 jaar ervaring in bakkerijmachines en deegverwerking

Niet gevonden? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een specifieke machine voor de handel en export en heeft u deze niet in ons online assortiment kunnen vinden? Neem dan eens contact met ons op. De kans is groot dat we de machines die u zoekt in ons magazijn hebben staan of dat we deze voor u kunnen bestellen én leveren. En als uw machines toch niet meer leverbaar zijn, kunnen we u deskundig advies geven aangaande passende alternatieven.

De beste kwaliteit

Bakkerij Service Hagel levert kwaliteit; daar bent u van verzekerd. Met meer dan 40 jaar ervaring in bakkerijtechniek kennen wij het vak namelijk van binnen én van buiten. En de kennis die we in die tijd hebben opgedaan kunnen we gebruiken om u bedrijfsgericht en deskundig advies te geven. Daarnaast gebruiken we onze ervaring voor het reviseren van oude of gebruikte bakkerijmachines, die we op deze manier weer als nieuw kunnen laten draaien.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de machines die u in onze ‘Handel & Export’-categorie kunt vinden? Wilt u bijvoorbeeld meer specificaties weten, of wellicht de prijzen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u er alles over vertellen!

Advies nodig?

Wilt u weten welke machines u het beste kunt kopen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar met deskundig en bedrijfsgericht advies.

Revisie Kemper SP 75 L

Bekijk hieronder de revisie van een Kemper SP 75 L Spiraalkneder.