Deegverdelers – Bakkerij Service Hagel

Wij hebben altijd een afwisselend assortiment aan deegverdelers van hoogwaardige kwaliteit van de meest gerenommeerde merken, zoals Haton, Benier, Kalmeijer, Kemper en Gefra. Het afmeetbereik ligt tussen de 200 en 2800 gram en de capaciteit, afhankelijk van het type, ligt tussen de 100 en de 3000 stuks per uur. Bekijk de individuele producten voor meer informatie.

Staat de deegverdeler die u zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het complete assortiment!

Bakkerij Service Hagel – Meer dan 40 jaar ervaring in bakkerijmachines en deegverwerking

Niet gevonden? Neem contact op!

Kunt u de deegverdeler die u zoekt niet vinden in ons online assortiment? Neem dan contact met ons op. Wellicht hebben wij het type nog wel in onze opslag staan of kunnen we het zelf nog ergens bestellen, zodat we het alsnog aan u kunnen leveren. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor advies aangaande een alternatief, mocht het type deegverdeler dat u zoekt onverhoopt toch niet leverbaar zijn.

Voor elke bakkerij

Wij hebben deegverdelers voor elke bakkerij in ons assortiment. Of u nu een kleinere, ambachtelijke bakkerij of een grotere bakkerij runt: u kunt bij ons terecht voor al uw deegverdelers. Met capaciteiten van 100 tot wel 3000 stuks per uur zit er altijd eentje tussen die aan uw behoeften voldoet. Onze deegverdelers zijn van de meest gerenommeerde merken zoals Haton, Benier, Kalmeijer, Kemper en Gefra.

Uw bakkerij is uniek!

Iedere bakkerij is uniek en de manier waarop u uw broden bakt daarom ook! En u wilt natuurlijk een deegverdeler gebruiken die op uw manier van bakken aansluit. Daarom hebben wij verschillende afmetingen en formaten in ons assortiment opgenomen, onder andere hydraulische deegverdelers.

Behoefte aan advies?

Heeft u behoefte aan advies aangaande de mogelijkheden voor uw situatie? Kunt u geen keuze maken uit de deegverdelers op onze website? Of staat de deegverdeler die u zoekt er mogelijk niet tussen? Neem in alle gevallen gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren deskundigen helpen u met alle plezier verder!

Werking Kemper Forma 4R

Bekijk hieronder de werken van een Kemper Forma 4R Deegverdeler.