Chocolade verwerking – Bakkerij Service Hagel

Ons aanbod aan apparatuur voor chocoladeverwerking bestaat uit nieuwe, gereviseerde en gebruikte apparatuur van de meest gerenommeerde merken, zoals Choko-Therm. Hiermee kunt u veilig en gemakkelijk uw chocolade verwerken en het effectief tempereren of spuiten.

Staat de apparatuur voor chocoladeverwerking die u zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het complete assortiment!

Bakkerij Service Hagel – Meer dan 40 jaar ervaring in bakkerijmachines en deegverwerking

Niet gevonden? Neem contact op!

Heeft u de apparatuur voor chocolade verwerking die u zoekt niet in ons online assortiment kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is groot dat we de apparatuur namelijk wel in ons magazijn hebben staan, of dat we er aan kunnen komen en het dan alsnog aan u kunnen leveren. En als uw gewenste apparatuur voor chocolade verwerking toch niet meer leverbaar blijkt te zijn, kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor advies aangaande een passend alternatief.

De beste kwaliteit

Bakkerij Service Hagel gaat altijd voor de hoogste kwaliteit en de beste service; en dat geldt natuurlijk ook voor onze apparatuur voor chocolade verwerking. Daarom hebben we alleen de meest gerenommeerde merken in ons assortiment, zoals Choko-Therm. Zo kunnen we u garanderen dat uw nieuwe apparatuur perfect werkt en dat u er de mooiste én lekkerste resultaten mee kunt behalen.

Een uitgebreid assortiment

Naast apparatuur voor chocolade verwerking vindt u in ons assortiment alles wat u nodig heeft om uw bakkerij in te richten. Deegkneders, opbollers, opmakers en noem het maar op. Zo kunt u al uw apparatuur en al het advies inwinnen op één plek: Bakkerij Service Hagel. En dat is wel zo handig. Naast machines vindt u ook alle benodigde losse onderdelen in ons aanbod!

Advies nodig?

Wilt u weten welke apparatuur voor chocolade verwerking u het beste kunt kopen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar met deskundig en bedrijfsgericht advies.