Bakkerijmachines – Bakkerij Service Hagel

Wij hebben altijd een afwisselend assortiment aan nieuwe, gereviseerde en gebruikte bakkerijmachines. Al onze machines zijn van gerenommeerde merken. We hebben onder andere planeetmengers in vele afmetingen, slagroomblazers, RVS werkbanken, opbollers, spiraalkneders, geleispuiten, deegverdelers, stokbroodmachines, broodmachines, oppunters, puntjesmachines, opmaakmachines, broodsnijmachines en veel meer.

Staat de bakkerijmachine die u zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het complete assortiment!

Bakkerij Service Hagel – Meer dan 40 jaar ervaring in bakkerijmachines en deegverwerking

Niet gevonden? Neem contact op!

Heeft u de bakkerijmachine die u zoekt niet kunnen vinden op onze website? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor het complete assortiment. Wie weet kunnen wij de machine alsnog aan u leveren. En uiteraard kunnen we u ook advies geven aangaande een alternatief, mocht de bakkerijmachine die u zoekt niet meer leverbaar zijn.

Alleen de béste merken

Bakkerij Service Hagel verkoopt alleen bakkerijmachines van de beste en meest gerenommeerde merken. Zo vindt u in ons assortiment machines van Haton, Sinmag, W&E, Benier, Boku, Fimor, Kalmeijer, Euromax, Bakon, Kemper, Diosna, Mussana, Maho, Famaloy en meer. Zo weet u zeker dat u bakkerijmachines koopt van hoge kwaliteit.

Gereviseerde machines

Een gebruikte bakkerijmachine kan nog járenlang mee wanneer deze op de juiste wijze gereviseerd wordt. De machine werkt dan weer als nieuw, terwijl u een prijs betaalt die veel voordeliger is dan de nieuwprijs! Met meer dan 20 jaar ervaring in revisie bent u bij Bakkerij Service Hagel verzekerd van perfecte machines en enorm veel voordeel.

Advies

Kunt u wel wat advies gebruiken aangaande welke bakkerijmachine u het beste kunt gebruiken in uw bakkerij? Of zit u nog te twijfelen tussen twee typen machines? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren deskundigen staan voor u klaar met bedrijfsgericht en persoonlijk advies!

Revisie Haton Combi 3

Bekijk hieronder de revisie van een Haton Combi 3 Opmaker.