kneedmachine Amsterdam

Kneedmachine Amsterdam

Bakkerij Service Hagel is dé leverancier van kneedmachines in Amsterdam en omstreken. Naast kneedmachines vindt u in ons assortiment alles wat u nodig heeft om van uw bakkerij een wel-geoliede machine te maken, zoals alle bakkerijmachines en verschillende onderdelen. Kies ook voor Bakkerij Service Hagel en bak de allerlekkerste producten!

Compleet geleverd

In ons assortiment vindt u zowel nieuwe als gebruikte en gereviseerde kneedmachines van gerenommeerde merken als Kemper, Haton, Singmag en Diosna. De kneedmachines hebben capaciteiten van enkele kilo’s tot wel honderden kilo’s deeg en zijn daarmee geschikt voor zowel de kleinere bakkerijen als de hele grote ondernemingen. Onze kneedmachines worden geleverd inclusief RVS kuipen, beveiligingsrekken en RVS spiraal.

kneedmachine

Onderdelen

Naast complete machines kunt u ook bij ons terecht voor losse onderdelen. Heeft u bijvoorbeeld al een goede kneedmachine, maar bent u op zoek naar een nieuwe deeghaak? Of wil u de messen van uw snijmachine vervangen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment aan onderdelen. Staat het onderdeel dat u zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op; dan zullen we kijken wat we voor u kunnen doen.

Bakkerij Service Hagel

Bakkerij Service Hagel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bakkerijtechniek. Daardoor kennen we elke machine en het vak zelf van binnen en van buiten. Daarnaast hebben we ook nog 20 jaar ervaring in het reviseren van de machines, waardoor we u met elk bakkersvraagstuk kunnen helpen en er samen met u voor kunnen zorgen dat uw bakkerij zo efficiënt mogelijk loopt. Voor onze gereviseerde machines vragen wij overigens geen nieuwprijs, maar een prijs die veel voordeliger is. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment en zie wat wij voor u kunnen betekenen!

Vragen?

Heeft u vragen over onze kneedmachines? Of over ons overige assortiment? Of heeft u behoefte aan advies aangaande de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder.

BSH Logo

Bakkerij Service Hagel – Kneedmachine Amsterdam – BSH Dalen – Bakkerijmachines – Onderdelen