Revisie

Nieuw te duur? Reviseren, een mogelijke oplossing!

Met bijna 40 jaar ervaring in de bakkerijtechniek hebben we ruimschoots kennis en ervaring opgedaan van een groot aantal gerenommeerde bakkerijmachines van verschillende merken, maar ook van het bakkersvak zelf. Zodoende combineren wij een groot technisch inzicht met gevoel voor deeg. Daardoor hebben wij de kennis en kwaliteit in huis om uw bakkerijmachine als nieuw te laten draaien. Daarnaast is het slijpen van kamerafwegers een van onze specialiteiten! Om de revisiekosten te bepalen, voeren wij eerst een inspectie uit.

Heeft u een bakkerijmachine die u graag zou willen laten reviseren?
Neem dan contact met ons op, om samen naar een geschikte oplossing te zoeken.

Reparaties en aanpassingen

Snelle oplossingen

De meeste reparaties komen onverwachts en moeten snel weer worden opgelost. Door flexibele team van experts kunnen we meestal direct helpen. Is de reparatie te groot, dan nemen wij de machine mee naar de werkplaats en zetten we alles in het werk om het zo snel en goed mogelijk klaar te krijgen. Desnoods hebben wij een leenmachine, zodat u direct weer kunt produceren.

Aanpassingen

Bakkerij Service Hagel kan de meeste bakkerijmachines zo aanpassen dat u er gemakkelijker, veiliger of hygiënischer mee kunt werken. Van bakkerijmachine tot transportbaan, wij passen het aan. Uw probleem is onze uitdaging!

Onderhoud

Bakkerij Service Hagel (BSH Dalen) kan al uw onderhoud aan bakkerijmachines en transportbanen voor u uitvoeren zowel op oproep als contractueel. Ook kunnen wij adviseren bij het inrichten van uw deegset.

Onafhankelijke inspectie

Wij voeren onafhankelijke inspecties uit van uw deegset (kneders – afmeter – kegelopboller – bollenkast en opmaker). Voor inspecties binnen een straal van 100 km rekenen wij een prijs van € 280,- excl. BTW. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

In-/verkoop

Bakkerij Service Hagel (BSH Dalen) doet naast de revisie van bakkerijmachines ook de verkoop en inkoop van bakkerijmachines en aanverwante onderdelen. Zo kunnen we ook nieuwe en gebruikte bollenkasten leveren, reviseren of aanpassen op bijna iedere inhoud en maten die geschikt zijn voor uw bakkerij. Heeft u nog een bakkerijmachine te koop staan of bent u op zoek naar een nieuwe, gereviseerde of gebruikte machine? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom gerust een keer binnen in onze showroom.

ALLE NIEUWE MACHINES OP DEZE SITE HEBBEN EEN LEVERTIJD VAN 3 TOT 10 DAGEN

Om de prijzen zolaag mogelijk te houden , geldt voor iedere gebruikte machine ; —-

A — prijzen excl. BTW —-

B — contante betaling —-

C — 1 werkdag uitproberen —-

D — niet goed geld terug —-

E — excl. transportkosten —-

F — geen garantie op gebruikte machines —-