bakkerijmachines te koop

Bakkerijmachines te koop

Bij Bakkerij Service Hagel is een ruim assortiment aan bakkerijmachines te koop van de grootste merken. Met onze kennis en ervaring kunnen we u helpen en adviseren bij het uitkiezen van de geschikte bakkerijmachines voor uw bakkerij. Of u nu een kleine, ambachtelijke bakkerij hebt of een grotere bakkerij: bij Bakkerij Service Hagel bent u aan het juiste adres voor al uw machines.

brood bakkerijmachines te koop

Goedkoop!

Het aanschaffen van nieuwe bakkerijmachines kan een behoorlijke investering zijn, maar het hoeft helemaal niet veel geld te kosten! Bij ons vindt u de machines namelijk voor een veel lagere prijs. Omdat wij zelf de machines volledig reviseren en weer als nieuw laten werken, kunnen wij onze bakkerijmachines te koop zetten voor een prijs die tot wel 60% tot 80% van de nieuwprijs scheelt. Zo heeft u de kwaliteit die u zoekt, maar dan voor een veel voordeligere prijs!

Plaatsing binnen één dag afgewerkt!

De plaatsing van onze machines kunnen we vaak binnen één dag afwerken, waardoor u ’s avonds al weer kunt produceren! In het geval dat het toch niet lukt om de machine binnen één dag te plaatsen kunnen we in de meeste gevallen een leenmachine aanbieden, zodat ook dan de productie niet stil hoeft te liggen.

bakkerijmachines te koop logo

Kennis en ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring in de bakkerijtechniek en meer dan 20 jaar ervaring in het reviseren van bakkerijmachines is Bakkerij Service Hagel de ideale partner voor elke bakkerij. In de afgelopen decennia hebben wij alle machines leren kennen (van binnen en van buiten), waardoor we nu elke machine weer als nieuw kunnen laten draaien. Bij ons vindt u dus alleen maar bakkerijmachines te koop die perfect werken!

onderdelen bakkerijmachines te koop

Onderdelen

Beschikt u al over alle bakkerijmachines die u nodig heeft, maar bent u op zoek naar losse onderdelen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment aan onderdelen. Hier vindt u allerlei onderdelen; van broodsnijmessen tot deeghaken. Staat het onderdeel dat u zoekt er niet tussen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Vragen?

Heeft u vragen over of interesse in de bakkerijmachines die wij te koop hebben staan? Of bent u misschien benieuwd naar onze werkwijze aangaande de revisie van de machines? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder.