bakkerijmachine occasions

Bakkerijmachine occasions

Bij Bakkerij Service Hagel vindt u een ruim assortiment aan bakkerijmachine occasions van de meest gerenommeerde merken. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat elke machine die bij ons binnenkomt weer zo goed als nieuw draait, waardoor u deze tweedehandse machines voor een veel voordeligere prijs kunt aanschaffen. Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment aan bakkerijmachine occasions en zie wat wij voor u kunnen betekenen!

Voordelig

Men denkt vaak dat het aanschaffen van nieuwe bakkerijmachines een enorme investering is. Wanneer u ze daadwerkelijk nieuw koopt, is dat vaak ook het geval. Maar dat is helemaal niet nodig. Onze bakkerijmachine occasions zijn bijvoorbeeld vaak wel 60% tot 80% goedkoper dan een volledig nieuwe machine. En dat terwijl ze wel draaien alsof ze nieuw zijn! Zo vindt u bij Bakkerij Service Hagel de kwaliteit die u zoekt, maar dan voor een veel voordeligere prijs.

logo bakkerijmachine occasions

De plaatsing van onze machines kunnen we vaak binnen één dag afwerken, waardoor u ’s avonds al weer kunt produceren! In het geval dat het toch niet lukt om de machine binnen één dag te plaatsen kunnen we in de meeste gevallen een leenmachine aanbieden, zodat ook dan de productie niet stil hoeft te liggen.

Plaatsing binnen één dag afgewerkt!

Onderdelen bij BSH

Bent u alleen maar op zoek naar losse onderdelen en niet naar volledige machines? Kijk dan eens rond in ons assortiment aan onderdelen. Hier vindt u alles van broodsnijmessen tot deeghaken. Staat het onderdeel dat u zoekt niet op onze website? Neem dan gerust even contact met ons op. De kans is groot dat we alsnog iets voor u kunnen betekenen.

onderdelen bakkerijmachine occasions

40 jaar ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring in de bakkerijtechniek en meer dan 20 jaar ervaring in het reviseren kennen wij elke bakkerijmachine van binnen en van buiten. Daarom kunnen wij alle machines die bij ons binnenkomen ook weer laten draaien alsof ze nieuw zijn. Onze bakkerijmachine occasions zijn daarom in principe van dezelfde kwaliteit als nieuwe machines, maar dan gewoon een stuk goedkoper.

brood bakkerijmachine occasions

Vragen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan machines of onderdelen? Of bent u benieuwd naar onze werkwijze aangaande revisie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder op weg bij het inrichten van uw bakkerij.