Afweger Hoogeveen

Bakkerij Service Hagel is dé leverancier van afwegers in Hoogeveen en omstreken. Bent u op zoek naar een afweger van hoge kwaliteit en voor een goede prijs? Zoek dan niet verder, want u vindt hem bij Bakkerij Service Hagel. Op zoek naar een andere machine of naar een specifiek onderdeel? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Precies afwegen

Als echte bakker weet u natuurlijk hoe belangrijk het is dat uw deegbollen zo precies mogelijk afgewogen worden. Hiermee zorgt u er ten eerste voor dat u altijd dezelfde kwaliteit weet te behalen, maar daarnaast zorgt u er zo ook voor dat u niet teveel deeg gebruikt. Een paar gram per deegbol is niet veel, maar over een heel jaar genomen schiet dit al gauw richting vele extra kilo’s.

hydraulische deegverdeler
mengmachine

Besparen met een afweger

Met een afweger van Bakkerij Service Hagel kunt u dit voorkomen. Door het afwegen van uw deegbollen namelijk machinaal te regelen weet u zeker dat u altijd de juiste hoeveelheid deeg gebruikt. Zo bent u hier niet teveel deeg aan kwijt en kunt u dus geld besparen. Daarnaast hoeft u uw deegbollen niet handmatig af te wegen, wat weer tijd scheelt!

Ook voor alle onderdelen!

Heeft u alle machines die u nodig hebt al en bent u alleen op zoek naar een paar losse onderdelen? Ook dan bent u bij Bakkerij Service Hagel op de juiste plek. In ons assortiment aan onderdelen vindt u namelijk bekkens, bollenkast cups, gardes en deeghaken, kachels, kamplaten, opbolplaten, rondmessen, speculaasrollen, messen en veel meer. Zo kunt u uw bakkerij in Hoogeveen compleet inrichten met onze machines en onderdelen!

Bakkerij Service Hagel

Het aanschaffen van een afweger bij Bakkerij Service Hagel is een verstandige keuze. Met al meer dan 40 jaar ervaring met bakkerijmachines kunnen wij namelijk zeggen dat we de machines van binnen en van buiten kennen, waardoor we u perfect van dienst kunnen zijn. Of u nu een nieuwe machine wilt of uw bestaande afweger wilt laten repareren of reviseren: Bakkerij Service Hagel staat voor u klaar.

Bakkerijservice Hagel Logo

Bakkerij Service Hagel – Afweger Hoogeveen – BSH Dalen – Bakkerijmachines – Onderdelen