headerafbeelding afweegmachines

Bak de beste broden met de afweegmachines van Bakkerij Service Hagel

Als bakker weet u dat het belangrijk is om op een gemakkelijke en toch precieze wijze het volume van uw deegbollen te kunnen bepalen. Maar u wilt natuurlijk niet teveel betalen voor een goede afweegmachine. Kijk dan eens in ons assortiment. Hier vindt u afweegmachines voor de scherpste prijzen, zodat u de beste broden kunt bakken!

Besparing op tijd én geld

Enkele grammen teveel per deegbol betekent al gauw dat u kilo’s deeg teveel per jaar gebruikt. Dit kan er uiteindelijk natuurlijk voor zorgen dat dit een onnodig hoge kostenpost wordt. Daarnaast kan er veel tijd gaan zitten in het niet-machinaal afwegen van alle deegbollen. Door gebruik te maken van goed werkende afweegmachines bespaart u dus tijd én geld.

afmeetmachine
bakkerijservice logo

Kennis en ervaring

Bakkerij Service Hagel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bakkerijtechniek. Wij kennen het vak dus van binnen en van buiten. Hierdoor kennen wij ook alle machines van de grootste merken. Deze kennis en ervaring gebruiken wij om uw machines te repareren, maar ook om oudere, ingekochte machines te reviseren.

Nog meer voordeel door revisie

Wij hebben namelijk ook al 20 jaar ervaring in het reviseren van machines en kunnen deze ervaring gebruiken om oude machines, waaronder afweegmachines, weer als nieuw te laten draaien. De plaatsing van de meeste machines kunnen wij vaak binnen één dag afwerken, waardoor u hier ’s avonds al weer gebruik van kunt maken.

Aantrekkelijker en voordeliger!

Voor de gereviseerde machines vragen wij uiteraard niet de nieuwprijs, maar een voor u veel aantrekkelijkere en voordeligere prijs die vaak wel 60% tot 80% van de nieuwwaarde scheelt! Het aanschaffen van een goede afweegmachine hoeft dus helemaal geen enorme investering te zijn. Kies ook voor een afweegmachine van Bakkerij Service Hagel en merk zelf hoe voordelig het kan zijn.

verschillende afweegmachines

Vragen?

Heeft u vragen over onze afweegmachines? Kunt u wel wat advies gebruiken over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met gericht en professioneel advies.