headerafbeelding afmeetmachines

Bak de beste broden met de afmeetmachines van Bakkerij Service Hagel

Als echte bakker weet u hoe belangrijk het is dat u precies het volume van uw deegbollen kunt bepalen. En dat u dit daarnaast op een snelle manier kunt doen. Met de afmeetmachines van Bakkerij Service Hagel kan dat! Met onze afmeetmachines bespaart u in de kosten en bakt u de beste broden.

Besparen met een afmeetmachine

Als u uw deegbollen zelf stuk voor stuk af moet meten, kost dit veel tijd, maar waarschijnlijk ook veel deeg! Een paar gram teveel per bol lijkt niet veel, maar wanneer dit jarenlang bij elke bol gebeurt, kan het om enorme aantallen kilo’s gaan. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, aangezien dit onnodig hoge kosten op kan leveren.

afmeetmachine
bakkerijservice

Kennis en ervaring

Met onze 40 jaar ervaring in de bakkerijtechniek en 20 jaar ervaring in het reviseren van bakkerijmachines kunnen wij u helpen om uw bakkerij optimaal te laten presteren en produceren. Wij kennen het vak door en door en hebben kennis van alle machines van de grootste merken. Met deze kennis kunnen we uw machines repareren, maar ook oudere, ingekochte machines reviseren.

Reviseren, zodat u voordelig kunt produceren!

Door deze oude machines, zoals afmeetmachines, te reviseren kunnen wij ervoor zorgen dat deze weer als nieuw draaien. De plaatsing van deze machines kunnen we vaak binnen één dag afwerken, waardoor u ’s avonds al weer kunt produceren!

Aantrekkelijker en voordeliger

Voor de gereviseerde machines vragen we natuurlijk geen nieuwprijs, maar een veel voordeligere prijs die vaak wel 60% tot 80% van de nieuwprijs scheelt! Het aanschaffen van een goede afmeetmachine hoeft dus helemaal niet duur uit te vallen. Kies ook voor een afmeetmachine van Bakkerij Service Hagel en merk zelf hoe voordelig het kan zijn.

verschillende afmeetmachines

Vragen?

Heeft u vragen over onze afmeetmachines? Of bent u benieuwd naar ons huidige assortiment? Kunt u wel wat advies gebruiken over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen u met plezier verder!